FAQ

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Drive-up-magasinering gör att du kan köra hela vägen till ditt container förråd och lasta direkt från din bil, lastbil och släp. Enkelt och flexibelt. Det finns gott om utrymme att köra framåt, så du behöver inte tänka på att behöva backa.

Du har alltid tillträde till ditt förråd, året om, 24/7. Kundservice har öppet 09 -17 vardagar på telefon 010 209 60 90. Du kan också skicka ett mejl till oss på info@hyrbox.se

Small: 11 kubikmeter. L2 , B2,36 , H2,36
Medium: 22 kubikmeter. L4 , B2,36 , B2,36
Large: 33 kubikmeter. L6 , B2,36 , H2,36

Är du osäker på hur stort förråd du behöver så tveka inte att höra av dig till oss. Du når oss på telefon 010 209 60 90 eller via mail info@hyrbox.se

Det kan vara svårt att estimera hur mycket plats olika saker tar. Vi har gjort en liten guide nedan som förhoppningsvis är till hjälp.
Om du har frågor eller behöver hjälp med att estimera platsåtgång, kontakta oss på 010-209 60 90 eller på info@hyrbox.se .
5 kvm : Passar bra om du renoverar hemma och behöver plats för möbler under tiden. Plats för innehåll från en mindre lägenhet på ca 60 kvm eller ca 85 flyttkartonger.
9 kvm : Plats för innehållet från en 2-3 rums lägenhet eller ett sommarhus. Ca 145 flyttkartonger.
14 kvm : Passar för innehållet av en bostad på 115 kvm. Rymmer ca 260 flyttkartonger.

Förrådet förhyrs på månadsbasis. En hyresperiod löper fr.o.m.startdatum angett i avtalet t.o.m. samma datum nästföljande månad. Det är ingen uppsägningstid hos HyrBox. Du kan säga upp ditt avtal innan nästa period börjar, och använda förrådet till den sista dagen i den nuvarande perioden.

Avtal som inte är uppsagt förlängs automatiskt med en ny hyresperiod.

Du kan hyra hos oss så länge du vill! Om du vet att du ska hyra en längre period erbjuder vi rabatt på 6 och 12 månaders avtal. Se våra priser här.

För att komma in på våra områden registrerar vi ditt mobilnummer i grindsystemet. Du kan sedan ringa till grinden för att öppna den.

Om du upplever problem med att ringa och öppna grinden kan det beror på att telenäten gör uppdateringar i masterna omkring våra avdelningar.
Tänk på att du kan inte ringa och öppna grinden om du har nummervisning aktiverat.</