Frågor och Svar

Ring oss vardagar 9-17, helger 10-14

010-209 60 90

Förråd & Säkerhet

För att komma in på våra områden registrerar vi ditt mobilnummer i grindsystemet. Du kan sedan ringa till grinden för att öppna den.
Tänk på att du kan inte ringa och öppna grinden om du har nummervisning aktiverat eller ringer med dolt nummer.

Om du upplever problem med att ringa och öppna grinden kan du behöva göra en ändring i inställningar i din mobil.
Följ nedan steg för att stänga av vo-LTE:
Android: https://youtu.be/5YiZ9fKaPW8

iPhone: https://youtu.be/EWGpekjSHIA

Comviq-kunder kan uppleva problem med att öppna grinden med hjälp av telefonen.
Se rapport COMLINK.

OBS En del av våra villkor för att få hyra förråd är att man måste kunna passera in/ut på ett säkert och övervakat sätt.

Alla våra containerförråd är kallförråd men med god ventilation. Alla förråd har ventilationsluckor, vilket innebär att luften cirkulerar runt i containern. Majoriteten av våra kunder förvarar hela bohag – soffor, sängar, lådor, böcker osv. Temperaturen inne i förrådet följer temperaturen utomhus.

Våra förråd är väldigt säkra. Alla våra förråd har en egen lockbox på utsidan av dörren där hänglåset måste sitta. Det gör det omöjligt att klippa hänglåset som sitter på insidan av lockboxen.
Alla våra avdelningar har elektroniskt åtkomstkontroll och god belysning samt kameraövervakning.

Vi räknar inte månader från förste till siste. Du betalar månadshyran från vald startdag och en månad fram.

Exempel: Du väljer startdag lördag den 15/8. Din månadshyra löper då från startdagen och en månad fram t.o.m. 14/9. Den 15e varje månad bli ditt förnyelsedatum och fakturan för ny period skickas.

Det är långt ifrån alla som öppnat en container förut. Därför har vi gjort en enkel instruktionsvideo på hur du öppnar och stänger en container samt hur du smidigast sätter på ditt hänglås.

Klicka  HÄR  för att kolla på en kort video som guidar dig genom öppning, stängning och låsning av din container.

När du hyr av oss betalar du endast 199,- kr för ett hänglås. Detta är en engångsavgift och du äger sedan hänglåset.

Våra hänglås är av mycket god kvalitet. När du använder hänglåset tillsammans med lockboxen på din container, ger det en hög säkerhetsnivå.

Se vårt eget designade Hyrbox-hänglås.

I våra förråd finns varken belysning eller eluttag. Detta på grund av brandrisken. Det finns heller inga uttag i övrigt på området att nyttja.

Behöver man tillfällig belysning i sitt förråd rekommenderar vi att man köper en batteridriven/uppladdningsbar arbetslampa.

Är ni fler i företaget eller familjen som behöver ha tillgång till förrådet så löser vi det enkelt genom att lägga till fler behörigheter i grindsystemet.
Kontakta oss på kundtjänst för att lägga till fler behörigheter.

Bokning & Uppsägning

Du kan boka online och det tar bara några minuter. I formuläret väljer du enkelt:

  1. Avdelning
  2. Storlek
  3. Vilket avtal du vill ha – välj mellan ingen bindning, 6 månader och 12 månader (Du kan alltid ändra detta senare och hyra längre om du vill!)

Uppsägning görs via telefon 010-209 60 90 eller per mail info@hyrbox.se .

Förrådet hyrs och betalas i förskott på månadsbasis. En hyresperiod löper fr.o.m. startdatum angett i avtalet och en månad åt gången. Det är ingen uppsägningstid hos HyrBox. Du kan säga upp ditt avtal innan nästa period börjar, och använda förrådet till den sista dagen i den nuvarande perioden.
Om du har avtal 6 mån eller 12 mån och vill säga upp det innan 6 respektive 12 månader, måste du betala mellanskillnaden.

Avtal som inte är uppsagt förlängs automatiskt med en ny hyresperiod. Du kan tidigast säga upp ditt förråd en månad innan ditt förnyelsedatum.

När du har skickat iväg din bokning, gör vi en tilldelning av förråd. Vi registrerar dig i grindsystemet och skickar all information per mejl. Tillträde får du på bara några minuter!

För att ta dig in och ut på området ringer du till grinden som känner igen ditt registrerade telefonnummer och öppnar. Vi förser varje förråd med ett hänglås – låset ligger i ditt förråd vid uppstart. Det är bara du som har nycklar till ditt lås.

Ja, du kan avboka utan kostnad fram till den dag du har valt att starta avtalet från.

Freetrailer har släp till uthyrning på våra avdelningar. Du bokar direkt på freetrailer eller genom att ladda ner freetrailer appen i din telefon. Alla frågor som rör släpen kan Freetrailers kundtjänst hjälpa dig med. Du når dem på telefon 010-330 00 09

Hos Hyrbox Self-Storage är försäkringsskydd obligatoriskt för alla kunder. Den försäkring som vi erbjuder våra kunder är särskilt lämplig för förvaring och täcker allt som kan hända under hela hyresperioden.

Täcker upp till 40 000 SEK – 89 SEK /månad
Täcker upp till 80 000 SEK – 149 SEK /månad

Du kan läsa mer om försäkringsskydd här.

Vi strävar emot att kunna erbjuda förrådsuthyrning till våra kunder så fort som möjligt. Därför kan avdelningarna initialt sakna vissa faciliteter så som elektronisk grind och släputhyrning. Inhängning, elektronisk grind, belysning samt kameraövervakning är vår första prioritet direkt efter förrådsuthyrning.

HyrBox själva erbjuder ingen flytthjälp. Dock kan vi rekommendera en flyttfirma som lämnar rabatt i samarbete med HyrBox.
Fråga oss om flytthjälp så berättar vi mer!

HyrBox erbjuder hyra av ställplats på utvalda avdelningar.

Du kan läsa mer om våra ställplatser samt boka på länken HÄR.

Betalning

Du betalar inte någonting förrän vi har bekräftat din beställning. Då skickar vi dig en länk till vår säkra lösning för kortbetalningar via Stripe.

Vi debiterar ditt kort automatiskt varje månad tills du säger upp ditt avtal, så du slipper tänka på det. Vi skickar naturligtvis en kopia av din faktura varje månad, och du kan se alla fakturor och kvitton på Mina Sidor.  Du kan också betala med bankgiro eller Swish. Du hittar all information om betalning på din faktura.

För företag tillkommer moms på våra priser.

Vi erbjuder automatiserad kortbetalning, swish och bankgiro.

Med kortbetalning slipper du fakturaavgift och du kan enkelt registrera ditt kort för automatisk betalning via en länk som vi skickar ut.
Vid betalning via swish och bankgiro tillkommer en fakturaavgift.

HyrBox lämnar 10% studentrabatt på förrådshyran mot uppvisande av giltig studentlegitimation.

Är du student och vill använda dig av rabatten så kontakta oss innan du gör din bokning.

Du betalar inte någonting förrän vi har bekräftat din beställning. Då skickar vi dig en länk till vår säkra lösning för kortbetalningar via Stripe.

Vi debiterar ditt kort automatiskt varje månad tills du säger upp ditt avtal, så du slipper tänka på det. Vi skickar naturligtvis en kopia av din faktura varje månad, och du kan se alla fakturor och kvitton på Mina Sidor.  Du kan också betala med bankgiro eller Swish. Du hittar all information på din faktura.

Alla våra priser inkluderar moms och din faktura är alltid momsspecificerad.

Vi erbjuder automatiserad kortbetalning, swish och bankgiro.

Med kortbetalning slipper du fakturaavgift och du kan enkelt registrera ditt kort för automatisk betalning via en länk som vi skickar ut.
Vid betalning via swish och bankgiro tillkommer en fakturaavgift.

HyrBox lämnar 10% studentrabatt på förrådshyran mot uppvisande av giltig studentlegitimation.

Är du student och vill använda dig av rabatten så kontakta oss innan du gör din bokning.

Gå till Kontakt eller tryck Ring nu!