Om oss

Det kan vara svårt att komma till sitt lager eller förråd som man hyr för att magasinera. Oftast så får man parkera bilen på utsidan, bära tunga och otympliga lådor och möbler genom långa, mörka, trånga gångar och trapphus.

Hos HyrBox Self-Storage kan du köra hela vägen fram till din lagringsenhet; du skulle till och med kunna köra bilen in i din enhet!
Våra avdelningar är inhägnade och med eldriven grind. Avdelningarna är utrustade med kameraövervakning dygnet runt samt belysning.

Du öppnar smidigt grinden till området med din egen mobiltelefon, och bara du som kund har nyckel till ditt eget lås på containern.

Hyr du ett lager hos oss har du tillgång till det alla dagar, dygnet runt. Du kan dessutom låna släp när du hyr en container, du bokar släpet på www.freetrailer.com

​Vill du läsa mer om HyrBox Self-Storage pågående miljöarbete? Klicka HÄR.

HYRBOX SVERIGE AB
Organisationsnummer
559147-9471
Registrerad för moms F-skatt

HyrBox Sverige AB ägs av FRC Gruppen med säte i Oslo, Norge. Bolaget har genom dom senaste 20 åren utvecklat och drivit Self-Storage i Sverige, Norge, Danmark, England och Frankrike. FRC är också bland dom största ägarna i det börsnoterade Self-Storage Group ASA, listad på Oslo Börsen