Om Hyrbox

HyrBox Sverige AB är en del av First Risk Capital Sweden AB och First Risk Capital AS med huvudkontor i Oslo, Norge. Under de senaste 30 åren har First Risk Capital utvecklat och drivit Self-Storage i Sverige, Norge, Danmark, England och Frankrike. First Risk Capital är också bland de största ägarna i börsnoterade Self-Storage Group ASA, noterat på Oslo Børs.

Ägare till Hyrbox Sverige AB är Carl August Ameln och Lasse Høydal, som har över 30 års erfarenhet som ägare och från utveckling och drift av Self-Storage i hela Europa.

Vårt team på Hyrbox Sverige AB består av fyra personer inom drift, försäljning och marknadsföring. Vår VD, Ann-Kristin Hartmann, kommer ursprungligen från Norge och har arbetat med ägarna till First Risk Capital AS och med Self-Storage sedan 2008. Tillsammans har vårt team i Norge och Sverige mer än 80 års erfarenhet från Self-Storage-verksamhet.

Vårt team har som mål att erbjuda de bästa lösningarna inom Self-Storage, förråd och magasinering i Sverige. Vi har idag 15 avdelningar, varav 11 är öppna och redo för våra kunder att flytta in.

Välkommen till Hyrbox – hög kvalitet till bästa möjliga pris!

Klicka här för att läsa mer om HyrBox Self-Storage pågående miljöarbete

Hyrbox är samarbetspartner med Freetrailer.se – Så att du som kund enkelt kan låna ditt släp 

HYRBOX SVERIGE AB
Organisationsnummer
559147-9471
Registrerad för moms F-skatt