Hyrbox Self Storage Trelleborg

JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

5 m²

FRÅN

842,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

9 m²

FRÅN

1.012,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

14 m²

FRÅN

1.490,-/månNU 745,-/mån

Hitta oss

Maskingatan 39, 23 166 Trelleborg

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

Hyr ett lager i Trelleborg

Har du ett behov av ytterligare förvaring och önskar hyra ett förråd i Trelleborg? Med HyrBox magasinerar du dina möbler och andra ägodelar på ett smart och smidigt sätt. Vi är ett lättillgängligt, enkelt och prisvärt alternativ. Boka ditt förråd idag!

Smidig magasinering i Trelleborg

Har du tidigare upplevt magasinering av dina möbler som något krångligt? Att det kan vara svårt att komma åt sitt lager, bilen får parkeras en bra bit ifrån och du behöver bära tungt en längre sträcka. Inte längre! Nu är det enklare än någonsin att hyra förvaring i Trelleborg. På HyrBox hjälper vi dig både med förvaring och rekommendation av flyttfirma. Här kan du köra hela vägen fram till din lagringsenhet, till och med in i ditt lager om du så önskar.

Vi är till för och vill hjälpa alla. Om du behöver hjälp med din förvaring i Trelleborg, så är HyrBox lösningen. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan lösa din situation.

HyrBox – en enkel förvaring

Det ska vara lätt och smidigt att förvara sina möbler i ett self-storage. Därför är HyrBox ditt alternativ när det gäller magasinering i Trelleborg. Vi gör allt för att det ska vara en enkel och lättillgänglig process för dig. Med stor kompetens och lång erfarenhet av förrådsuthyrning arbetar vi utifrån att ta fram en enkel, lättillgänglig och framförallt trygg lösning som möter dina önskemål när du behöver ett lager i Trelleborg.

Kontakta HyrBox och boka ditt förråd redan idag

Välj HyrBox till din förvaring och få mer tid över till annat. Vi erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ som ser till att du både sparar tid, pengar och slipper allt krångel. Vi finns här om du behöver rådgivning eller vill veta mer om att hyra lager, magasinering eller hur vi kan lösa din situation på bästa sätt.