Hyrbox Self Storage Svedala

Kampanj - 50 % Rabatt

5 m²

FRÅN

927,-/mån
Kampanj - 50 % Rabatt

9 m²

FRÅN

1.097,-/mån
Kampanj - 50 % Rabatt

14 m²

FRÅN

1.590,-/månNU 795,-/mån

Hitta oss

Företagsgatan 11, 233 51 Svedala

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

När du behöver hyra ett förråd i Svedala

Har du ett behov av ytterligare förvaring och önskar hyra ett lager i Svedala? Med HyrBox magasinerar du dina möbler och andra ägodelar på ett smart och smidigt sätt. Vi är ett lättillgängligt, enkelt och prisvärt alternativ. Boka ditt förråd idag!

Smidig magasinering i Svedala

Har du tidigare upplevt magasinering av dina möbler som något krångligt? Att det kan vara svårt att komma åt sitt lager, bilen får parkeras en bra bit ifrån och du behöver bära tungt en längre sträcka. Inte längre! Nu är det enklare än någonsin att hyra förvaring i Svedala. På HyrBox hjälper vi dig både med förvaring och rekommendation av flyttfirma. Här kan du köra hela vägen fram till din lagringsenhet, till och med in i ditt lager om du så önskar.

Vi är till för och vill hjälpa alla. Om du behöver hjälp med din förvaring i Svedala, så är HyrBox lösningen. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan lösa din situation.

Förvaring för många

Det ska vara lätt och smidigt att förvara sina möbler i ett self-storage. Därför är HyrBox ditt alternativ när det gäller magasinering i Svedala. Vi gör allt för att det ska vara en enkel och lättillgänglig process för dig. Med stor kompetens och lång erfarenhet av förrådsuthyrning arbetar vi utifrån att ta fram en enkel, lättillgänglig och framförallt trygg lösning som möter dina önskemål.

Det är många som kan ha stor nytta av magasinering i Svedala. Att hyra ett förråd är en smart lösning för dig som är student och vill slippa flytta alla dina saker över hela landet när du vet att ditt boende är temporärt. Likaså om du bor trångt och vill att din boendeyta ska kännas större. Att magasinera möbler är också en smart lösning för dig som är förälder till utflyttade barn och vill ha möjligheten att göra om deras rum.

Boka ditt förråd redan idag

Välj HyrBox till din förvaring och få mer tid över till annat. Vi erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ som ser till att du både sparar tid, pengar och slipper allt krångel. Vi finns här om du behöver rådgivning eller vill veta mer om att hyra lager, magasinering eller hur vi kan lösa din situation på bästa sätt.