Hyrbox Self Storage Malmö

Kampanj - 50 % Rabatt

5 m²

FRÅN

927,-/mån
Kampanj - 50 % Rabatt

9 m²

FRÅN

1.097,-/mån
Kampanj - 50 % Rabatt

14 m²

FRÅN

1.590,-/månNU 795,-/mån

Hitta oss

Staffanstorpsvägen 51, 212 23 Malmö

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

Hyr ett förråd i Malmö

Har du ett behov av mer förvaringsmöjligheter och önskar hyra ett lager i Malmö? Med HyrBox magasinerar du dina möbler och andra ägodelar på ett smart och smidigt sätt. En utmärkt lösning för dig som behöver hyra förvaring i Malmö. Vi är ett lättillgängligt, enkelt och prisvärt alternativ. Boka ditt förråd i Malmö idag!

Magasinering i Malmö

Förknippar du magasinering som krångligt? Att det kan vara svårt att komma åt sitt lager, du måste parkera bilen långt ifrån och behöver bära tungt en bit. Inte längre! Nu är magasinering i Malmö så smidigt och enkelt. På HyrBox hjälper vi dig både med förvaring i Malmö och rekommendation av flyttfirma. Här kan du köra hela vägen fram till din lagringsenhet, till och med in i ditt lager om du så önskar. Magasinering av möbler och möjligheten att hyra ett förråd i Malmö har aldrig varit så enkelt som nu.

Vi är till för och vill hjälpa alla. Om du behöver hjälp med din förvaring och vill hyra ett förråd i Malmö, så är HyrBox lösningen. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan lösa din situation med ett förråd i Malmö. Med lättillgängligt alternativ av lager är det kul att magasinera i Malmö.

Förvaring för alla behov

Det ska vara lätt och smidigt att förvara sina möbler i ett self-storage. Därför är HyrBox ditt alternativ när det gäller magasinering i Malmö. Vi gör allt för att det ska vara en enkel och lättillgänglig process för dig. Med stor kompetens och lång erfarenhet av förrådsuthyrning arbetar vi utifrån att ta fram en enkel, lättillgänglig och framförallt trygg lösning som möter dina önskemål.

Magasinering i Malmö kan nyttjas av många. Att hyra ett lager är en smart lösning för dig som är student och vill slippa flytta alla dina saker över hela landet när du vet att ditt boende är temporärt. Likaså om du bor trångt och vill att din boendeyta ska kännas större. Inte minst är magasinering av möbler en smart lösning för dig som är förälder till utflyttade barn och vill ha möjligheten att göra om deras rum. Här finns förvaring för alla i Malmö!

Hyr ditt förråd redan idag

Välj HyrBox när du behöver hyra ett lager i Malmö. Vi underlättar din förvaring och du får mer tid över till annat. Vi erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ som ser till att du både sparar tid, pengar och slipper allt krångel. Hos oss hittar du billiga förråd i Malmö. Vi finns här om du behöver rådgivning eller vill veta mer om att hyra lager, magasinering eller hur vi kan lösa din situation på bästa sätt.