HyrBox Self Storage Helsingborg

JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

5 m²

FRÅN

842,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

9 m²

FRÅN

1.012,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

14 m²

FRÅN

1.490,-/månNU 745,-/mån

Hitta oss

Förrådsgatan 11, 25464 Helsingborg

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

Lageruthyrning i Helsingborg

Om du har ett behov av mer förvaring och vill hyra ett förråd i Helsingborg, så har du hittat helt rätt. På HyrBox hjälper vi dig att magasinera dina möbler och ägodelar på ett smart och smidigt sätt. Vi är ett lättillgängligt, enkelt och prisvärt alternativ. Boka ditt förråd idag!

Effektivare magasinering i Helsingborg

Förknippar du magasinering med något krångligt? Brukar det vara svårt att komma åt lagret, bilen behöver parkeras en bit ifrån och du behöver bära tungt en längre sträcka. Så är det inte nu längre! Det är enklare än någonsin att hyra förvaring i Helsingborg. På HyrBox hjälper vi dig både med förvaring och rekommendation av flyttfirma. Här kan du köra hela vägen fram till din lagringsenhet, till och med in i ditt lager om du så önskar. Med rätt medel är det kul att magasinera möbler i Helsingborg.

Vi är till för och vill hjälpa alla. När du behöver hjälp med förvaring i Helsingborg, så är Hyrbox det naturliga valet. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan lösa din situation med magasinering i Helsingborg.

HyrBox – den enkla förvaringen

Att förvara i ett self-storage ska vara lätt och smidigt. På så sätt är HyrBox det enda alternativet när det gäller magasinering i Helsingborg. Vi gör allt för att det ska vara en enkel och lättillgänglig process för dig. Här erbjuder vi dessutom billiga förråd att hyra i Helsingborg.

Med stor kompetens och lång erfarenhet av förrådsuthyrning arbetar vi utifrån att ta fram en enkel, lättillgänglig och framförallt trygg lösning som möter dina önskemål för att hyra ett extra lager i Helsingborg.

Kontakta HyrBox och boka ditt förråd redan idag

Välj HyrBox till din förvaring och få mer tid över till annat. Vi erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ som ser till att du både sparar tid, pengar och slipper allt krångel när du behöver ett förråd i Helsingborg.

Vi finns här om du behöver rådgivning eller vill veta mer om att hyra lager, magasinering eller hur vi kan lösa din situation på bästa sätt.