HyrBox Self Storage Helsingborg

Kampanj - 50 % Rabatt

Small

5 KVADRATMETER

FRÅN

1.012,-/mån
Kampanj - 50 % Rabatt

Medium

9 KVADRATMETER

FRÅN

1.267,-/mån
Kampanj - 50 % Rabatt

Large

14 KVADRATMETER

FRÅN

1.890,-/månNU 945,-/mån

Hitta oss

Förrådsgatan 11, 25464 Helsingborg

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

Alltid inkluderat för våra kunder:

  • Gratis avbokning

  • Åtkomstkontroll

  • Videoövervakning

  • Öppet 365

  • Drive Up

  • Hyra släp

  • Prisgaranti

Lageruthyrning i Helsingborg
Om du har ett behov av mer förvaring och vill hyra ett förråd i Helsingborg, så har du hittat helt rätt. På HyrBox hjälper vi dig att magasinera dina möbler och ägodelar på ett smart och smidigt sätt. Vi är ett lättillgängligt, enkelt och prisvärt alternativ. Boka ditt förråd idag!

Effektivare magasinering i Helsingborg
Förknippar du magasinering med något krångligt? Brukar det vara svårt att komma åt lagret, bilen behöver parkeras en bit ifrån och du behöver bära tungt en längre sträcka. Så är det inte nu längre! Det är enklare än någonsin att hyra förvaring i Helsingborg. På HyrBox hjälper vi dig både med förvaring och rekommendation av flyttfirma. Här kan du köra hela vägen fram till din lagringsenhet, till och med in i ditt lager om du så önskar.

Vi är till för och vill hjälpa alla. När du behöver hjälp med förvaring i Helsingborg, så är Hyrbox det naturliga valet. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan lösa din situation.

HyrBox – den enkla förvaringen
Att förvara i ett self-storage ska vara lätt och smidigt. På så sätt är HyrBox det enda alternativet när det gäller magasinering i Helsingborg. Vi gör allt för att det ska vara en enkel och lättillgänglig process för dig.

Med stor kompetens och lång erfarenhet av förrådsuthyrning arbetar vi utifrån att ta fram en enkel, lättillgänglig och framförallt trygg lösning som möter dina önskemål.

Kontakta HyrBox och boka ditt förråd redan idag
Välj HyrBox till din förvaring och få mer tid över till annat. Vi erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ som ser till att du både sparar tid, pengar och slipper allt krångel.

Vi finns här om du behöver rådgivning eller vill veta mer om att hyra lager, magasinering eller hur vi kan lösa din situation på bästa sätt.