HyrBox Self Storage Arlöv

Kampanj - 50 % Rabatt

5 m²

FRÅN

927,-/mån
Kampanj - 50 % Rabatt

9 m²

FRÅN

1.097,-/mån
Kampanj - 50 % Rabatt

14 m²

FRÅN

1.590,-/månNU 795,-/mån

Hitta oss

Santessons väg 5, 232 61 Arlöv

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

Vi erbjuder förrådsuthyrning i Arlöv

Räcker din förvaring hemma inte längre till? Om du har ett behov av att hyra ett förråd i Arlöv, så hjälper vi dig med en HyrBox. Här kan du magasinera du dina möbler och andra ägodelar på ett smart och smidigt sätt. HyrBox är ett lättillgängligt, enkelt och prisvärt alternativ. Boka ditt förråd idag!

Magasinera på ett smidigt sätt i Arlöv

Upplever du ofta magasinering som mest krångligt och jobbigt? Att det vanligtvis är svårt att komma åt sitt lager, bilen behöver parkeras en bit ifrån och du behöver bära tungt en längre sträcka. Inte nu längre! Tack vare HyrBox blir det enkelt att magasinera dina ägodelar i Arlöv. Vi hjälper dig både med förvaring och rekommendation av flyttfirma. Här kan du köra hela vägen fram till din lagringsenhet, till och med in i ditt lager om du så önskar.

Vi är till för och vill hjälpa alla. Om du behöver hjälp med din förvaring i Arlöv, så är HyrBox lösningen. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan lösa din situation.

Förvara enkelt i Arlöv

Det ska vara lätt och smidigt att förvara sina möbler i ett self-storage. Därför är HyrBox ditt alternativ när det gäller magasinering i Arlöv. Vi gör allt för att det ska vara en enkel och lättillgänglig process för dig. Med stor kompetens och lång erfarenhet av förrådsuthyrning arbetar vi utifrån att ta fram en enkel, lättillgänglig och framförallt trygg lösning som möter dina önskemål.

Vill du få mer tid över till annat? Då är HyrBox ditt förråd att hyra. Vi erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ som ser till att du både sparar tid, pengar och slipper allt krångel.

Vi finns här om du behöver rådgivning eller vill veta mer om att hyra lager, magasinering eller hur vi kan lösa din situation på bästa sätt.