Prisvärd magasinering i Svedala

JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

5 m²

FRÅN

927,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

9 m²

FRÅN

1.097,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

14 m²

FRÅN

1.590,-/månNU 795,-/mån

Hitta oss

Staffanstorpsvägen 51, 212 23 Malmö

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

Magasinering i Svedala


Vi vill erbjuda en enkel och smidig magasinering i Svedala. En omtyckt service som kan nyttjas av många, både företag och privatpersoner. Vår lösning är flexibel och innebär en möjlighet att hyra extra förvaring på ett säkert och bekvämt sätt. Behovet är som störst för personer som behöver mer plats i sitt hem, eller för företag som behöver extra förvaringsutrymme för sina produkter eller verktyg.

Det finns olika storlekar på vår magasinering i Svedala, så det går alltid att hitta ett alternativ som passar för just dig och dina behov. Vid bokning av vår förvaring i Svedala ger vi alltid dig som kund bästa möjliga service och support. HyrBox är det naturliga valet när du behöver magasinering av möbler i Svedala. Dessutom är kommunen väl belägen, med en bra anslutning till större städer som Malmö och Lund, samt till E6 och E65. Det gör det enkelt att transportera varor och förbättrar tillgängligheten för företag och kunder.

Magasinera i Svedala

En av många fördelar med magasinering är den säkra lösningen. Dina saker förvaras i lokal med lås på ett tryggt sätt, så du kan vara säker på att dina ägodelar är skyddade. Dessutom är det bekvämt att slippa oroa sig för att förvara sina saker hemma, där de lätt kan bli skadade om inte tillräckligt med plats finns.

Att välja rätt magasinering kan vara svårt eftersom det finns många olika alternativ att välja mellan. Om du är ute efter en billig magasinering i Svedala som inte tummar på säkerheten och tillgängligheten, är vår service att rekommendera. Alla fördelar med magasinering och förråd i Svedala får du genom oss och på så sätt är du säker på att få en bra lösning som passar just dina behov.