Prisvärd magasinering i Staffanstorp

JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

5 m²

FRÅN

927,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

9 m²

FRÅN

1.097,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

14 m²

FRÅN

1.590,-/månNU 795,-/mån

Hitta oss

Staffanstorpsvägen 51, 212 23 Malmö

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

Magasinering i Staffanstorp


Vi är stolta över att erbjuda en flexibel och enkel lösning när det gäller magasinering i Staffanstorp. Vår verksamhet tillhandahåller de utrymmen som krävs för att förvara det du själv inte vill ha eller har plats till hemma längre. Det kan vara allt från möbler och kläder till fordon och maskiner. Med hjälp av vår tjänst blir det nu ännu enklare att magasinera i Staffanstorp. Lika omtyckt att använda av både företag och privatpersoner. Perfekt för dig som söker möjligheter för förvaring i Staffanstorp.

Står du inför en flytt? Då är magasinering av möbler i Staffanstorp en utmärkt lösning som underlättar när saker behöver förvaras temporärt. Magasinering finns i olika varianter, som exempelvis korttidsmagasinering där förvaring sker under en kort period. Det finns också ett begrepp som heter långtidsmagasinering, vilket innebär förvaring under en längre tid.

Magasinera i Staffanstorp – Smidigt & enkelt!

Hos oss får du en praktisk lösning för olika behov. Samtidigt ser vi till att du också får en säker och trygg förvaring av dina ägodelar. Att både boka eller avboka via oss på HyrBox är kostnadsfritt. Du betalar alltid det pris som vi kommit överens om. Det innebär att vi kan erbjuda dig som kund en billig magasinering i Staffanstorp och möjlighet att lösa din situation på bästa sätt.