Prisvärd magasinering i Landskrona

JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

5 m²

FRÅN

927,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

9 m²

FRÅN

1.097,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

14 m²

FRÅN

1.590,-/månNU 795,-/mån

Hitta oss

Staffanstorpsvägen 51, 212 23 Malmö

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

Magasinering i Landskrona


För en flexibel och lättillgänglig lösning erbjuder vi magasinering i Landskrona. Det ger både dig som privatperson och företagare möjlighet att förvara dina saker på ett tryggt och säkert sätt. Att magasinera i Landskrona har aldrig varit enklare och samtidigt är det en omtyckt lösning att förvara sina ägodelar på. Magasinering underlättar när tillräckligt med plats inte finns eller för att förvara saker du vill plocka undan en stund. Det är också ett bra alternativ för dig som ska flytta eller renovera ditt hem och därmed behöver extra förvaring i Landskrona.

På HyrBox genomförs din förvaring med säkerhet och har ett gediget hänglås om sig. Tjänsten är idag den bästa och mest kompletta helhetslösning som finns på marknaden och perfekt för dig som söker magasinering av möbler i Landskrona.

För en enklare förvaring i Landskrona

Hos är det viktigt att ta hand om varje kund och det gör vi med bästa möjliga support, genom hela processen från start till mål. Det är enkelt att komma i kontakt med HyrBox – vi är alltid tillgängliga. Vi gör din förvaring i Landskrona enklare!

Att boka eller avboka magasinering via HyrBox är helt kostnadsfritt. Du betalar endast det pris som vi kommit överens om och hur länge du önskar magasinera. Vi arbetar inte med några extra kostnader vilket skiljer oss från många andra företag som erbjuder liknande förvaringslösningar. Hos oss får du billig magasinering i Landskrona och möjlighet att lösa din situation på bästa sätt.