Prisvärd magasinering i Helsingborg

JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

5 m²

FRÅN

927,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

9 m²

FRÅN

1.097,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

14 m²

FRÅN

1.590,-/månNU 795,-/mån

Hitta oss

Staffanstorpsvägen 51, 212 23 Malmö

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

Magasinering i Helsingborg


Vi är ett flexibelt och lättillgängligt företag som erbjuder smart magasinering i Helsingborg. Där får både du som privatperson och företagare möjlighet att förvara dina saker på ett tryggt vis. Att magasinera i Helsingborg är omtyckt av många och vi tar alltid hand om dina föremål och ägodelar på bästa sätt. Det är en smidig och provisorisk lösning som underlättar när tillräckligt med plats inte finns eller för saker du vill ha undan för en stund. Magasinering i Helsingborg är också ett bra alternativ för dig som ska flytta eller renovera ditt hem.

På HyrBox kan vi erbjuda lagerlokaler med gott om plats för föremål av olika storlekar. Din förvaring i Helsingborg genomförs med säkerhet och har ett gediget hänglås om sig. Den bästa och mest kompletta helhetslösning som idag finns på marknaden för dig som söker magasinering av möbler i Helsingborg.

Magasinera enkelt i Helsingborg

Vi vill ge dig som kund bästa möjliga service och support, från start till mål. Det innebär att vi alltid är tillgängliga, när du än behöver komma i kontakt med oss.

Att boka eller avboka magasinering via HyrBox är helt gratis. Du betalar endast det pris som vi kommit överens om och hur länge du önskar magasinera. Vi arbetar inte med några extra kostnader vilket skiljer oss från många andra företag som erbjuder liknande förvaringslösningar. Hos oss får du billig magasinering i Helsingborg och möjlighet att lösa din situation på bästa sätt.