Prisvärd magasinering i Åstorp

JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

5 m²

FRÅN

927,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

9 m²

FRÅN

1.097,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

14 m²

FRÅN

1.590,-/månNU 795,-/mån

Hitta oss

Staffanstorpsvägen 51, 212 23 Malmö

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

Magasinering i Åstorp


Vi erbjuder en flexibel och enkel lösning för magasinering i Åstorp. Vi har det lagerutrymme som krävs för att förvara och spara de föremål som du själv inte har plats för. Det kan vara allt från möbler och kläder till fordon och maskiner. Att magasinera i Åstorp blivit en omtyckt service som kan nyttjas av både företag och privatpersoner. En perfekt lösning för dig som behöver ytterligare förvaring i Åstorp.

Magasinering av möbler i Åstorp är en bra lösning vid tillfällen som exempelvis flytt till mindre bostad eller när saker behöver ställas undan temporärt. Det finns också olika varianter av magasinering, såsom korttidsmagasinering där föremålen står i förvaring under en kort period likaväl som långtidsmagasinering där föremålen förvaras under en längre tid.

Magasinera i Årstorp – Smidigt & enkelt!

Vi erbjuder en praktisk lösning för olika behov där vi kan erbjuda en säker och trygg förvaring av dina ägodelar. Att både boka eller avboka via oss på HyrBox är helt gratis. Du betalar alltid det pris som vi kommit överens om. Det innebär att vi kan erbjuda dig som kund en billig magasinering i Åstorp och möjlighet att lösa din situation på bästa sätt.