Hyrbox Self Storage Åstorp

JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

5 m²

FRÅN

842,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

9 m²

FRÅN

1.012,-/mån
JUST NU - 50 % RABATT I 2 MÅNADER

14 m²

FRÅN

1.490,-/månNU 745,-/mån

Hitta oss

Stålgatan 6, 26538 Åstorp

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

Hyr ett förråd i Åstorp

Önskar du mer förvaring och behöver hyra ett lager i Åstorp? HyrBox har lösningen till dig. Här kan du magasinera dina möbler och andra ägodelar på ett smart och smidigt sätt. Vi är ett lättillgängligt, enkelt och prisvärt alternativ. Boka ditt förråd redan idag!

Magasinera enkelt i Åstorp

Förknippar du magasinering med krångligt? Att det ofta är svårt att komma åt ditt lager och du tvingas parkera bilen en bit ifrån vilket gör att du behöver bära tungt en längre sträcka. Det behöver du inte oroa dig över längre. Nu är det enklare än någonsin att hyra förråd i Åstorp. På HyrBox hjälper vi dig både med förvaring och rekommendation av flyttfirma. Här kan du enkelt köra hela vägen fram till din lagringsenhet, till och med in i ditt lager om du så önskar.

Vi är till för och vill hjälpa alla. Om du behöver hjälp med din förvaring i Åstorp, så är Hyrbox ditt val. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan lösa din situation.

HyrBox – en smidig förvaring

Det ska vara lätt och smidigt att förvara sina möbler i ett self-storage. Därför är HyrBox ditt alternativ när det gäller magasinering i Åstorp. Vi gör allt för att det ska vara en enkel och lättillgänglig process för dig. Med stor kompetens och lång erfarenhet av förrådsuthyrning arbetar vi utifrån att ta fram en enkel, lättillgänglig och framförallt trygg lösning som möter dina önskemål.

Boka ditt förråd hos HyrBox redan idag

Välj HyrBox till din förvaring och få mer tid över till annat. Vi erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ som ser till att du både sparar tid, pengar och slipper allt krångel. Vi finns här om du behöver rådgivning eller vill veta mer om att hyra lager, magasinering eller hur vi kan lösa din situation på bästa sätt.