HyrBox Self Storage Ängelholm

Small

5 KVADRATMETER

FRÅN

842,-/mån

Medium

9 KVADRATMETER

FRÅN

1.012,-/mån

Large

14 KVADRATMETER

FRÅN

1.352,-/mån

Hitta oss

Södra Järnvägsgatan 1, 266 32 Munka-Ljungby

Våra öppettider

Måndag till söndag 05.00-23.00

Support

Telefon: 010 209 60 90

Alltid inkluderat för våra kunder:

  • Gratis avbokning

  • Åtkomstkontroll

  • Videoövervakning

  • Öppet 365

  • Drive Up

  • Hyra släp

  • Prisgaranti

Hyr ett lager i Ängelholm
Är du i behov av mer förvaring och vill hyra ett lager i Ängelholm? HyrBox har den bästa lösningen till dig. Här är magasinering av möbler och andra ägodelar smart och smidig. Vi är ett lättillgängligt, enkelt och prisvärt alternativ. Boka ditt förråd i Ängelholm idag!

Enkel magasinering i Ängelholm
Tänker du magasinering som krångligt? Att det ofta är svårt att komma åt ditt lager och du tvingas parkera bilen en bit ifrån, vilket gör att du behöver bära tungt en längre sträcka? Inte längre!  Det är nu enklare än någonsin att hyra förråd i Ängelholm. På HyrBox hjälper vi dig både med förvaring och rekommendation av flyttfirma. Här kan du enkelt köra hela vägen fram till din lagringsenhet, till och med in i ditt lager om du så önskar.

Vi är till för och vill hjälpa alla. Om du behöver hjälp med din förvaring i Ängelholm, så är Hyrbox ditt självklara val. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan lösa din situation.

HyrBox – en smidig förvaring
Det ska vara lätt och smidigt att förvara sina möbler i ett self-storage. Därför är HyrBox ditt alternativ när det gäller magasinering i Ängelholm. Vi gör allt för att det ska vara en så enkel och lättillgänglig process som möjligt.

Med stor kompetens och lång erfarenhet av förrådsuthyrning arbetar vi utifrån att ta fram en enkel, lättillgänglig och framförallt trygg lösning som möter dina önskemål.

Kontakta HyrBox & boka ditt förråd
Välj HyrBox till din förvaring och få mer tid över till annat. Vi erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ som ser till att du både sparar tid, pengar och slipper allt krångel.

Vi finns här om du behöver rådgivning eller vill veta mer om att hyra lager, magasinering eller hur vi kan lösa din situation på bästa sätt.