Föreställ dig att…

I garaget svämmar det över av vinterdäck, cyklar, lådor med urvuxna barnkläder och leksaker, motorcykeln som väntar på bättre väder och möbler som ingen riktigt vet vad ska.

Din walk-in closet liknar inte alls en walk-in closet, utan fungerar mer som en snabb lösning på saker som du inte riktigt vet vad du ska göra av. Julpynt, cykelhjälmar, stora väskor och små väskor, oändligt många skor och skokartonger, en pall, kläder som inte passar, verktyg, gamla deklarationer, sladdar som du inte vet vart tillhör, arvegods och presenter du fått som du egentligen inte tycker om.

Du ska flytta från hus till lägenhet och alla möbler får inte plats i din nya lägenhet. Du hinner inte sälja möblerna som inte får plats och du är dessutom inte säker på vilka möbler du vill behålla. Du kan inte heller förvara det hos dina föräldrar för deras garage svämmar också över av grejer.

Du och företaget behöver en avställningsplats för verktyg och material. Just nu kör du och kollegorna runt med bilarna fulla av verktyg, maskiner, material, plankor och stegar. Det rasslar i bilen i kurvorna och ibland behöver du en maskin som din kollega har i sin bil, 5 mil bort.

Du driver en egen liten butik. Lagret bakom disken i din butik är knökfullt och det händer att du råkar beställa mer av sådant som redan finns på lager men gömt längst bak, längst ner. Om du bara kunde få lite mer svängrum att organisera upp det du har och kanske till och med möjligheten att kunna ha ett större lager inför din expansion av verksamheten.

 

Ja, behoven är oändliga. Men oavsett vilken anledningen må vara så har vi den extra platsen du behöver.
Idag finns vi på nio olika platser runt om i Skåne samt en i Falkenberg. Vi öppnar hela tiden nya avdelningar, allt för att vi ska finnas så nära dig som möjligt. Vi vill vara din ”go-to” när du vill frigöra plats, magasinera tillfälligt eller över en längre period.
Vi utgår från dig när vi gör ändringar och förbättringar och vill alltid vara lite bättre än igår.

Ring oss på telefon  010-209 60 90  eller skriv ett mail till  info@hyrbox.se  om du funderar på storlek eller pris. Vi svarar dig vardagar kl. 9-17 och helger kl. 10-14.

Ring oss

Telefon: 010 209 60 90

Skicka e-post

E-post: info@hyrbox.se

Gå till Kontakt eller tryck Ring nu!